Het systeem van Evolutionary Coaching geeft o.a. inzicht in wat je tegenhoudt en wat je verderdrijft. Er zit een universele logica achter die het voor iedereen herkenbaar, behapbaar en toepasbaar maakt. Hiermee verenigt het wat aanvoelt als pure magie met een hele aardse logica.

Na 10 jaar gepassioneerd bezig te zijn met deze methodiek in verschillende contexten (bedrijven, individuen en naties – ref. Belgisch nationaal waardenonderzoek in 2014) brengt Joke haar ‘speeltuin’ mee naar de Coach Day.

 

Deze workshop is een onderdompeling in het systeem van Evolutionary Coaching en een introductie tot de Zielencarwash. Het wordt een interactieve lezing waarin je zélf onderzoekt wat jou motiveert of nog saboteert en wat het ‘7 levels of consciousness’ systeem van Richard Barrett voor jou kan betekenen.

 

Referenties van deelnemers:

Dominique Deffontaine, founder Coach Café : “Opnieuw onder de indruk van Joke haar uitstekende, professionele en waarde(n)volle begeleiding. Ze heeft zich duidelijk gespecialiseerd in deze materie die haar nauw aan het hart ligt, waardoor ze dit op een pure en liefdevolle wijze neerzet. Wat een geschenk !”

Ynco de Jong, founder burnout Bullshit: “De kracht van dit verhaal zit in de simpelheid waarmee het gebracht wordt, dat doet niets af aan de diepgang en de kwaliteit. Een echte aanbeveling, zowel de werkwijze als Joke als professional.”

Anouk Smets, Loopbaancoach: “Een echte authentieke sessie, in Jokes eigen, heldere en oprechte stijl. De inhoud van de lezing is echt bruikbaar zowel op persoonlijk als professioneel vlak. De oefeningen komen onmiddellijk binnen en het wordt op een luchtige maar duidelijke manier gekaderd zodat je er echt mee aan de slag kan.”

De Zielencarwash introductie:

wat is Evolutionary Coaching?

door Joke Raeymaekers

meer over Joke

Joke Raeymaekers coacht groepen en individuen sinds begin 2017 onder de naam van haar eigen praktijk “With Live”. Een missie waar ze zich naar eigen zeggen minstens 10 jaar op heeft voorbereid.

Haar voornaamste ervaringen liggen in de combinatie van coachen in professionele contexten (individueel, corporate, sales, management, values,...) met een passie voor persoonlijke ontwikkeling (van Cultural Transformation Tools via Yoga tot Matrix Energetics en... écht te veel om op te noemen).

In de praktijk geven bezoekers aan dat ze aan het denken worden gezet en snel tot de kern van de zaak komen waarbij ze met praktische tips aan de slag gaan in hun leven.

Referentie Coachee: “Bij Joke was de klik er meteen. Ze weet diepgewortelde gevoelens en vastgeroeste overtuigingen naar de oppervlakte te halen die me tot nieuwe en verruimende inzichten brengen en ze doet dat fantastisch: op een nieuwsgierig aanvoelende wijze, zonder oordeel, respectvol confronterend, warm uitnodigend, enthousiast levensomarmend en bovennatuurlijk zichzelf.”

Of hoe Joke het zelf zegt: “Jezelf worden, daar gaat het eigenlijk om. Jezelf aan jezelf laten zien, écht zien. En jezelf zijn bij anderen, in verbinding. Samen groeien tot onze essentie. Ik geloof héél erg in de vanzelfsprekendheid en de onvoorwaardelijkheid van samen leren en vind het een eer hierin een groep mooie zielen te mogen begeleiden. Want gewoon zijn wie ieder van ons is: “That’s when the magic happens” – Quote Wonderwijven.”

Contactgegevens:

Joke Raeymaekers

Evolutionary Coach

+32(0)475282007

www.withlive.com

www.zielencarwash.nu

www.facebook.com/withlivecoaching

welkom@withlive.com