Het voorbije decennium kende coaching een snelle evolutie.

 

In onze regio herkennen we een aanbod gedreven markt: organisaties worden overstelpt met informatie van coaching scholen, methodieken, masterclasses, ... Naast het enorme aanbod groeit ook de variëteit en diversiteit van coaches op de markt. Hoe zie je het bos door de bomen? Tegelijk blijft er een leemte rond het optimaal gebruik van coaching binnen organisaties: hoe kan een organisatie dit gericht inzetten en toegevoegde waarde creëren voor de medewerker én de organisatie?

 

Vanuit een menselijke en economische zorg, schreef Dirk het boek “Beter werken met coaches: hoe doe je dat?” Deze handleiding voor organisaties beschrijft op welke manier het inzetten van coaching meer kans geeft op een duurzaam effect voor de mens én de organisatie.

 

Ondertussen tonen ook (interne) coaches interesse in het boek, coaches die op zoek zijn naar meer impact en duurzaam resultaat bij hun opdrachten. Dit heeft Dirk ertoe gestimuleerd om nog verder op onderzoek te gaan in het combineren van gekende coaching technieken met systeemdenken.

 

In 2017 startte hij de opleiding “Systeem Bewust Coachen”. Onder de deelnemers groeit een netwerk van facilitators die onderling een co-creatief leerproces doorlopen en dit ook samen naar organisaties brengen.

 

“Systeem Bewust Coachen” start bij het bewust begrijpen van het eigen systeem. Tijdens de workshop nodigt Dirk de deelnemers uit om op een speelse en beklijvende manier dit mee te ervaren.

 

Wat kan je verwachten?

  • Een persoonlijke getuigenis door Dirk hoe Systeem Bewust Coachen zijn manier van coachen beïnvloedt, een proces dat blijvend inspireert en stimuleert om verder te gaan

  • Experiment waarbij u samen met collega’s op ontdekking gaat in uw eigen systeem

  • Ruimte voor interactie en uitwisseling

Meer info over Dirk en zijn werk op www.navigoassist.be

Lidmaatschap gaat vooraf aan leiderschap

Dit geldt ook voor mezelf als coach

door Dirk Versées